OVER

Na jaren als bassist en gitarist in de meest uiteenlopende bands is de tijd eindelijk rijp om mijn levenslange droom in vervulling te laten gaan: Mijn eigen muzikale avontuur.

Ik breng je een groovende mix van kwetsbaarheid en enthousiasme. Funky stuff.

Soms klein en akoestisch, vaker vibend en meeslepend met een aantal heerlijke muzikanten. Ik omschrijf het als een mix van Erlend Oye, John Mayer, Bob Marley en Devendra Banhart met een subtiele liefde voor gospel muziek. De songs op de plaat gaan van klein, akoestisch en zacht met akoestisch gitaar naar groots, swingend en knallend met blazers, een koor en heerlijke grooves.


Ik bezing wat een geweldig cadeau het leven is dat wij allen gekregen hebben. En de kracht die we allen in ons hebben en de onvermijdelijke obstakels die we tegenkomen in de zoektocht daarnaar. Over hoe we van elkaar kunnen genieten tijdens die zoektocht en de vreugde en connectie die ontstaan als we kwetsbaar zijn en hoe muziek als grote kracht door alle barrières heen breekt. 

Op dit moment ben ik druk bezig met het opnemen en financieren van mijn eerste album dat om en nabij en einde van 2020 zal verschijnen. Hou me in de gaten want mooie dingen staan te gebeuren. 

"Wij zijn de tijden, de tijden zijn wat wij er van maken"

                                                             - willie d. wallace

  • SoundCloud Basic Black

© 2018 by willie d. wallace

Proudly created with Wix.com